Master Ασφαλεια Προσωπικων Δεδομενων
17034
page-template-default,page,page-id-17034,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Master Ασφαλεια Προσωπικων Δεδομενων

Master στην Ασφαλεια Προσωπικων Δεδομενων

Απαιτήσεις

Δίπλωμα

Διάρκεια

Ασφαλεια Προσωπικων Δεδομενων

Ένας βασικός στόχος αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος διαχείρισης ασφάλειας προσωπικών δεδομένων είναι να παρέχει στους αποφοίτους τις ικανότητες να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα, τον κύκλο ζωής των δεδομένων, τις διαδικασίες διαχείρισης προσωπικών δεδομένων σε μεγάλα έργα του κλάδου της πληροφορικής ή να εργάζονται ως υπεύθυνοι προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στην εκπαίδευση των φοιτητών για ένα επαγγελματικό μεταπτυχιακό στη διαχείριση της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων για όσους ενδιαφέρονται πρωτίστως για μια καριέρα στους διάφορους τομείς της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Παρέχει στους σπουδαστές επαγγελματικές γνώσεις για τη διεθνή νομοθεσία, τη ροή δεδομένων εταιρικών διαδικασιών, την κυβερνοασφάλεια και την προστασία δεδομένων και την εμπιστευτικότητα. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc είναι Αφιερωμένο σε υπαλλήλους της βιομηχανίας ή της κυβέρνησης που δεν έχουν επίσημη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην προστασία προσωπικών δεδομένων και την εμπιστευτικότητα ή σε αποφοίτους με πτυχίο Bachelor με μικρή ή καθόλου εμπειρία.

Το πρόγραμμα διαχείρισης προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες, πραγματικές και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με τα κανονιστικά πλαίσια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τις ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από την άποψη των κανονισμών και των οδηγιών της ΕΕ, όπως ο ΓΚΠΔ, η αστυνομική οδηγία και άλλες.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν τεχνογνωσία και πρακτικές δεξιότητες σχετικά με τον έλεγχο των δεδομένων, τη συστηματοποίηση των δεδομένων, την ελαχιστοποίηση, την επισήμανση, την ανωνυμοποίηση και ένα ευρύ φάσμα τεχνικών κρυπτογράφησης για την προστασία δομημένων και μη δομημένων δεδομένων. Στον τομέα της νομοθετικής ρύθμισης οι φοιτητές αποκτούν ικανότητες για την απόδειξη της συμμόρφωσης με τον GDPR, τον σχεδιασμό της διαχείρισης αλλαγών σύμφωνα με τις απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων και τη διακυβέρνηση παραβιάσεων δεδομένων. Θα πρέπει να είναι σε θέση να σχεδιάζουν τακτικές εταιρικές εκπαιδεύσεις και να συγκεντρώνουν νέους κανονισμούς και τεχνικές λύσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Οι απόφοιτοι επιτυγχάνουν την κατάκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων διαχείρισης της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που συμμορφώνονται με τα επαγγελματικά πρότυπα και είναι απαραίτητα για την έναρξη της πρακτικής άσκησης στον τομέα της διαχείρισης της προστασίας των προσωπικών δεδομένων ως ΥΠΔ ή της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τουλάχιστον μία σημαντική δραστηριότητα που περιλαμβάνει την παραγωγή ενός έργου έρευνας και ανάπτυξης για έναν πελάτη. Το πρόγραμμα MSc ενσωματώνει προσκεκλημένους διδάσκοντες που ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου, εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και διαχειριστές προσωπικών δεδομένων.

* Τόπος κατάρτισης – Pernik – EPU και Σόφια – κέντρο ATM, “Tsarigradsko Shose” Blvd., 7 χλμ.

* Γλώσσα κατάρτισης: Pernik Pernik, 7 χλμ: Αγγλικά ή Βουλγαρικά

* Τύπος κατάρτισης: πλήρης ή μερική απασχόληση

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τυποποιήσετε, πιστοποιήσετε, αναβαθμίσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα την εργασία σας. Η παροχή χρήσιμων και αποδοτικών συμβουλών υψηλής ποιότητας είναι ο στόχος μας. Η αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησής σας όμως αποτελεί αυτοσκοπό μας!