ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
16453
page-template-default,page,page-id-16453,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-16453
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες της “PASS” προσδιορίζονται στην πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων (Skills) για φυσικά πρόσωπα και επαγγελματίες της αγοράς εργασίας, καθώς και στη πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης (ISO) για τις επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ISO

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Επίσης η “PASS” μέσα από ένα πλαίσιο διευρυμένων συνεργασιών της με ξένα διεθνώς εγνωσμένης αξίας Πανεπιστήμια, παρέχει τη δυνατότητα για σπουδές και εκπαίδευση σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τυποποιήσετε, πιστοποιήσετε, αναβαθμίσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα την εργασία σας. Η παροχή χρήσιμων και αποδοτικών συμβουλών υψηλής ποιότητας είναι ο στόχος μας. Η αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησής σας όμως αποτελεί αυτοσκοπό μας!