ISO 29993
16702
page-template-default,page,page-id-16702,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

ISO 29993

Τι ειναι το ΙSΟ 29993;

ISO   29993 – Σύστημα Διαχείρισης Υπηρεσιών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης

 

Βελτιώστε τις υπηρεσίες μάθησης που παρέχετε, με  την εφαρμογή του προτύπου Διαχείρισης Υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης. Το  Σύστημα Διαχείρισης Υπηρεσιών Μάθησης ISO 29993 είναι έν αποδεδειγμένο πλαίσιο υπηρεσιών μάθησης εκτός τυπικής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των τύπων μάθησης εκτός τυπικής εκπαίδευσης  (π.χ. δια βίου μάθηση, επαγγελματική κατάρτιση και κατάρτιση εντός της εταιρείας). Ένα σύστημα     διαχείρισης μαθησιακών υπηρεσιών καθιερώνει τη δομή και την πειθαρχία     για την εφαρμογή τεχνικών και διαχειριστικών στρατηγικών που βελτιώνουν σημαντικά τις απαιτήσεις για υπηρεσίες Μάθησης. Η μάθηση μπορεί να είναι  πρόσωπο με πρόσωπο, με τη μεσολάβηση της τεχνολογίας ή ένα   μείγμα  και  των δύο.

Τα οφελη του ΙSΟ 29993

 

  1. Ευθυγραμμίζει διάφορα  στοιχεία των   υπηρεσιών μάθησης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης , των πληροφοριών  που παρέχονται στους μαθητές , της  ανάλυσης αναγκών, του σχεδιασμού, της αξιολόγησης και της  αξιολόγησης, με  σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας , της  αποδοτικότητας  και της  διαφάνειας των υπηρεσιών μάθησης.
  2. Βελτιώνει την αξιοπιστία των υπηρεσιών μάθησης .
  3. Παρέχει ένα μοντέλο για τη βελτίωση των υπηρεσιών εκπαίδευσης που μπορούν να εφαρμοστούν σε  έναν οργανισμό.
  4. Παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένα μέσα που αποδεικνύουν την  αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών μάθησης .
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τυποποιήσετε, πιστοποιήσετε, αναβαθμίσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα την εργασία σας. Η παροχή χρήσιμων και αποδοτικών συμβουλών υψηλής ποιότητας είναι ο στόχος μας. Η αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησής σας όμως αποτελεί αυτοσκοπό μας!