ISO 21001
16693
page-template-default,page,page-id-16693,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

ISO 21001

Τι ειναι το ΙSΟ 21001;

Το Ι5Ο 21001 – Συστήματα διαχείρισης για εκπαιδευτικούς οργανισμούς είναι ένα πρότυπο που καθορίζει γενικές απαιτήσεις µε καθοδήγηση για χρήση, εφαρµόζεται σε όλους τους οργανισμούς των οποίων ο σκοπός είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη ικανοτήτων µέσω της διδασκαλίας, της μάθησης ή της έρευνας, ανεξάρτητα απὀ τον τύπο, το μέγεθος ή τη μέθοδο διανομής.
Ένα σύστημα διαχείρισης εκπαιδευτικών οργανισμών καθιερώνει συνεχή βελτίωση, και διασφαλίζει τη συμμόρφωση µετις απαιτήσεις των εκπαιδευομένων και άλλων δικαιούχων – Και παρέχει ένα κοινό εργαλείο διαχείρισης για οργανισμούς που παρέχουν εκπαιδευτικά προϊόντα και υπηρεσίες ικανές να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μαθητών και άλλων πελατών.

Γιατι ειναι σηµαντικο το ΙSΟ 21001 για την επιχειρηση σας;

Η εκπαίδευση βρίσκεται στην πρώτη γραµµή των δράσεων που συμβάλλουν στην ευημερία της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, όλοι πρέπει να ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουν οι εκπαιδευτικοί. Είναι πλέον. κρίσιμο να διασφαλιστεί ότι οι µαθητές λαμβάνουν την αναμενόμενη ποιότητα της εκπαίδευσης που οδηγεί στην απόκτηση και ανάπτυξη ικανοτήτων µέσω της διδασκαλίας, της μάθησης ή της έρευνας.

Τα οφελη του ΙSΟ 21001

  1. Βελτιώνει το εκπαιδευτικό σας σύστηµα
  2. Βελτιώνει τη φήμη του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος
  3. Προωθεί ίσες ευκαιρίες για όλους τους µαθητές ανεξάρτητα απὀ το θρησκευτικό τους υπόβαθρο, την εθνική ή πολιτιστική τους προέλευση, το Φύλο, την ικανότητα / αναπηρία
  4. Βελτιώνει τη φήμη του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος
  5. Παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση και ενισχύει την ικανοποίηση των Μαθητών
  6. Προωθεί την αριστεία και την καινοτομία.
  7. Καθιστά την εκπαίδευση πιο προσιτή (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης)
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τυποποιήσετε, πιστοποιήσετε, αναβαθμίσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα την εργασία σας. Η παροχή χρήσιμων και αποδοτικών συμβουλών υψηλής ποιότητας είναι ο στόχος μας. Η αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησής σας όμως αποτελεί αυτοσκοπό μας!